UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

Webmaster

Vandaag kunnen we ons nog amper informatieverstrekking voorstellen zonder Internet, zonder websites en webpagina’s. De UBA-website heeft tot doel de UBA te promoten via Internet. Het is het ideale middel om het radioamateurisme en de UBA te promoten naar een breed publiek toe.

De rol van de UBA-website is:

  • Promotie van het radioamateurisme naar het brede publiek,
  • Dienstverlening (informatieverstrekking) naar alle radioamateurs toe: eigen informatie en honderden interessante links naar andere websites,
  • Beperkte services specifiek aan UBA-leden.

 

De UBA-site is volledig tweetalig (Nederlands en Frans) terwijl een groot gedeelte, alsook sommige specifieke informatie (voor bezoekende radioamateurs) in het Engels wordt gebracht.

Jij, die dit leest, bent op de UBA website. Je kan er best even doorlopen om u een concreet idee te vormen van wat de UBA-website allemaal biedt.

Jouw feedback
Jouw appreciaties, jouw suggesties betreffende de UBA-website kan je best kwijt aan de webmaster (E-mail: webmaster [at] uba [dot] be)

Nog beter, je kan het feedback-formulier invullen.

Jouw informatie voor de UBA-website
Heb je interessante informatie voor de UBA-website, voor CQ-QSO of voor ON4UB, stuur dan je informatie aan info [at] uba [dot] be. Deze informatie komt meteen terecht bij de verantwoordelijke voor de UBA-website, voor ON4UB en voor CQ-QSO.