UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

Landelijke Radio Vlooienmarkt

Event Date/Time: 
17/03/2018 - 09:00 - 15:30
Location: 
's-Hertogenbosch (NL)
Sectie: 
Abroad
Contact Information: 
PA3FGA

Landelijke Radio Vlooienmarkt op 17 maart 2018.

Op zaterdag 17 maart 2018 van 9.00 tot 15.30 uur organiseert de VERON afd. 's-Hertogenbosch (Stg. BRAC) haar43ste Landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen (Den Bosch).
We zitten in een schitterende, verwarmde tentoonstellingsruimte van meer dan 9.000 vierkante meter.
In de afgelopen 42 jaar groeide deze markt uit tot een grote internationale happening voor elektronica hobbyisten. In 2017 waren er 4500 bezoekers en meer dan 330 stands.
We zien U, standhouder in voorgaande jaren, graag terug in 2018.

U kunt een of meer tafels bestellen door uw betaling aan ons over te maken. Een tafel (4x1 m.) inclusief 2 deelnemersbandjes kost € 55,-.
U kunt betalen via: (ABN Amro) IBAN: NL19ABNA 0627 558 984 ; BIC: ABNANL2A, t.n.v. Stichting BRAC te Best.
  • Per inschrijving kunt u maximaal 3 tafels bestellen.
  • Per tafel kunt u maximaal 2 extra deelnemersbandjes bijbestellen voor € 8,- per stuk.
Tijdens het opbouwen van de markt worden geen extra deelnemersbandjes meer verkocht.
Vermeld het aantal tafels en (eventueel) het aantal extra deelnemersbandjes. Geef ook uw telefoonnummer en e-mail adres op zodat we u indietvnodig sneller kunnembereikerr. -
De stands zijn snel uitverkocht en het aantal inschrijvingen heeft een maximum. Helaas hebben we ook het afgelopen jaar weer belangstellenden moeten teleurstellen die te laat reageerden.
Reserveer dus zo spoedig mogelijk.

Libéma, eigenaar van het Autotron, gebruikt een parkeerautomaat voor toegang tot het parkeerterrein.
Voor uw inschrijving gelden onze Radiovlooienmarkt Voorwaarden, zie hiervoor onze website.
U dient vooruit te betalen. Het tijdstip van ontvangst van uw betaling bij ons, is bepalend voor plaatsing. Na ontvangst van uw overmaking krijgt u direct per E-mail of post bericht of u geplaatst bent. Later, ca. eind februari, ontvangt u uw standnummer(s) en verdere gegevens.
Gebruikte en nieuwe apparatuur mag worden aangeboden, evenals onderdelen, antennes, meetinstrumenten en hobbygereedschappen, e.d.. Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Daarom accepteren we geen goederen die hiermee geen verband houden, deze zullen worden geweigerd en de stand moet worden ontruimd. Alles naar het oordeel van de organisatie.
Alle geldende wettelijke regels zijn van kracht: verkoop van illegale apparatuur is verboden. Roken is niet toegestaan. Tevens gelden onze voorwaarden, o.a.: geen lawaai en/of lichtshows, soort stand, e.d..
Inschrijven betekent dat u instemt met onze voorwaarden. De 43ste Landelijke Radio Vlooienmarkt, op zaterdag 17 maart 2018 in het Autotron zal, als vanouds, weer een geweldige happening worden.
Voor de laatste informatie kunt u terecht op onze website, of neem contact met ons op per info [at] radiovlooienmarkt [dot] nl (E-mail)
Tot ziens als standhouder of bezoeker. We verheugen ons weer op uw komst!