UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

COVID-19 (vervolg)

Het coronavirus heeft momenteel een grote impact op ons leven, zowel privé, professioneel als sociaal. Ook tijdens deze exit periode blijven de genomen maatregelen van de regering van kracht. Er zijn dus geen sectie bijeenkomsten mogelijk. Alle geplande activiteiten voor de maand mei worden geannuleerd of zullen moeten worden uitgesteld tot na de opheffing van de overheidsmaatregelen. Ook voor de maand juni ziet het ernaar uit dat grote bijeenkomsten niet mogelijk zullen zijn. Een tijdje geleden werd al aangekondigd dat HAMRADIO te Friedrichshafen op 20-23 juni niet zou doorgaan dit jaar. De CW-velddag begin juni is eveneens geannuleerd.

Deze toestand geldt voor de ganse maand mei t.e.m. 6 juni. Zodra de situatie evolueert brengen we jullie op de hoogte. Hou het veilig en respecteer de van kracht zijnde voorschriften.Deze toestand geldt voor de ganse maand mei t.e.m. 6 juni. Zodra de situatie evolueert brengen we jullie op de hoogte. Hou het veilig en respecteer de van kracht zijnde voorschriften.

In aansluiting op de huidige voorschriften in verband met het coronavirus, heeft de Nationale Veiligheidsraad besloten, dat vanaf maandag 11 mei de kleinhandelszaken opnieuw open mogen.
De FOD Economie publiceerde een reeks verhelderende richtlijnen voor zowel de handelaren, de bezoekers, de klanten als ook andere sectoren.
Door op deze link https://bit.ly/GidsHandel te klikken komt u over dit alles meer te weten.
Wij raden onze leden en hun familie aan, om vanaf 11 mei als het aanzienlijker drukker gaat worden, verder alle reeds uitgevaardigde richtlijnen strikt op te volgen.
 
Corona Virus
Photo by CDC on Unsplash