UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

Een aanbieding plaatsen

Een aanbieding plaatsen

Een aanbieding plaatsen op de hambeurs is voorbehouden aan de UBA-leden. Hoe moet je tewerk gaan?

Elke geregistreerde gebruiker kan zich aanmelden via het gebruikelijke "login blok" in de linker balk. Wanneer je aangemeld bent krijg je een extra aantal menu's te zien. Een van deze menu's visualiseert je persoonlijke gegevens.
Het is precies vanop die pagina dat je in de mogelijkheid bent om je aanbiedingen voor de hambeurs in te voeren. Voor je eraan begint, lees je best eens het hambeurs reglement.

Extra mogelijkheden voor UBA-leden

Naast het invoeren van aanbiedingen, kan je ook je wachtwoord aanpassen, je UBA-alias activeren en je persoonlijke gegevens nakijken. De website structuur laat toe om geregistreerde gebruikers (= UBA-leden) nog meer voordelen aan te bieden dan de gewone bezoeker.

Opgelet! Niet iedereen is zo eerlijk als jezelf

Af en toe krijgen we klachten van radioamateurs die toestellen hebben aangekocht bij een radioamateur die deze aanbood op deze "beurs", toestellen die volgens de verkoper gegarandeerd in goed werkende staat zijn. Twee vrienden kochten een tijd geleden bij een radioamateur 5 Kenwood 23 cm toestellen. Bij hun thuiskomst bleek geen enkel toestel te werken in zenden.

Bij contactname zei de verkoper natuurlijk "verkocht is verkocht", daarbij voegend dat ze de toestellen maar ter plaatse hadden moeten testen (wat uiteraard waar is) ... Een goede raad, koop nooit een tweedehands toestel zonder het zelf eerst uit te proberen in het bijzijn van de verkoper...