UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

ATV-nieuws

Uitnodiging - Zesde ATV verbroederingsfestijn

Beste ATV-ers,

De OVRC en de UBA sectie GNT nodigen u en uw (X)YL vriendelijk uit op zaterdag 19 maart 2011 om 19u voor het intussen traditioneel geworden jaarlijks ATV-festijn. Dit evenement gaat nu reeds voor de zesde maal door en vorige uitgaven waren telkens een spetterend feest, waar iedereen ons bij afloop bevestigde: “we komen volgend jaar zeker terug”. We zien trouwens elk jaar ook weer een stijging van de geïnteresseerden, zo waren we vorige keer met niet minder dan 67 deelnemers.
Gezien het succes van vorig jaar gaan we opnieuw dezelfde locatie en dezelfde formule gebruiken.

Het menu:
  • Aperitief: met een grote keuze aan hapjes.
  • Voorgerecht: in buffetvorm met o.a. oesters, maatjes, meloen en hesp.
  • Uitgebreid buffet met warme en koude gerechten, o.a. tomaat-garnaal, vleesbrochetten.
  • Dessertbuffet: gebakjes en fruitspiesjes.

Dit alles voor de prijs van 35 €. Drank is te verkrijgen aan de bar tegen democratische prijzen.

De hoofdbedoeling van dit feest is alle ATV fanaten en vooral de sysops en sleutelfiguren van de diverse actieve clubs weer samen te brengen, om op een gezellige manier eens te overleggen hoe we mekaar nog beter kunnen helpen of samenwerken in het komende jaar, en dit bij een lekker etentje.
Dat deze samenkomst voor het ATV gebeuren en voor het radioamateurisme toch telkenmale een belangrijke bijdrage betekent zullen we u tijdens het feest ook even uit de doeken doen.

Breng zeker je (X)YL mee en misschien ook sympathisanten die in ATV geïnteresseerd zijn. Op het einde van het feest houden we weer een tombola met mooie prijzen. En moest u zich geroepen voelen ook een prijsje voor deze tombola te schenken dan zou dit in dank worden aangenomen. De eventuele opbrengst van dit evenement zal eveneens een steun zijn om onze ATV-repeater ON0TVO in stand te houden en verder uit te bouwen.

De plaats van het gebeuren is dus dezelfde van vorig jaar, namelijk:

“Restaurant te Lande”, Kapellestraat 58 te 8573 Tiegem (Anzegem).

Het restaurant is vrij gemakkelijk te vinden, er is een grote parking vlak voor de deur, en een wegbeschrijving met plannetje wordt je nog ten gepasten tijde doorgestuurd.

Je komt toch ook???
Er zijn ruim voldoende zitplaatsen, verdeeld in verschillende groepjes en tafels, zodat je nu eens hier en dan weer daar kunt gaan bijzitten om kennis te maken of om gezamenlijk nieuwe plannen te smeden voor het komende jaar. Wacht ook liefst niet te lang met uw reservatie want dat maakt het voor de organisatie toch een stuk meer comfortabel.

Tot binnenkort...
Frans ON4VVV
Sysop ON0TVO
UBA ATV manager

Reservaties: Uitsluitend via mail on4vvv [at] ovrc [dot] net a.u.b. (aantal personen opgeven + call of naam) waarna je een bevestiging zult krijgen dat de mail inderdaad aangekomen is en genoteerd.
Betaling: graag storten op rekeningnummer 747-0228205-88 van ATV FESTIJN 2010.
Beide voorgaande punten maken het veel gemakkelijker voor me om alles bij te houden.

PS: Je kan om een of andere reden niet komen maar je stelt onze inspanningen i.v.m. ATV wel op prijs, dan kan je eventueel een kleine bijdrage storten op dezelfde rekening met vermelding steun aan het repeaterfonds van de OVRC.