UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

Algemene Vergadering & UBA Congres

Event Date/Time: 
04/05/2013 - 00:01 - 23:59
Location: 
Knokke-Heist
Sectie: 
UBA - National
Contact Information: 
UBA

UBA Algemene vergadering 2013 en Congres

Congres 2013

Het Nationaal UBA congres 2013 wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 4 mei in het CC Scharpoord door de sectie ONZ van Knokke-Heist ter gelegenheid van zijn 50 jarig bestaan en onder het moto ”Ontmoeting met de jeugd”, dit in samenwerking met de jeugdwerking van de UBA en RISX.


Op het programma staan, in de voormiddag, uiteenzettingen en demonstraties in verschillende zalen en voor de begeleidende dames is er tijd om aan window shopping te doen. Men kan aan de inschrijvingsbalie zijn lunch en drank bestellen voor de middag, een broodje 3€ + koffie 1.50€ (thee, frisdrank). In de namiddag dan gaat de jaarlijkse UBA vergadering en de uitreiking van de bekers door terwijl de begeleiding uitgenodigd wordt op een ritje door de polders en een bezoek aan het For freedom museum in Ramskapelle onder begeleiding van een gids.
Opgelet: De plaatsen zijn beperkt (50). Wie eerst komt, eerst maalt.

De ganse dag zijn er activiteiten voor de jeugd in en rond de tenten van de “UBA Jeugdwerking” en demonstraties op de standen van de deelnemende afdelingen en organisaties zoals B-ears, DRCO, Het Rodekruis, Politie etc...


Het CC Scharpoord, Meerlaan 32, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op wandel afstand (500m) van trein en tram. Voor wie met de wagen komt is er gratis parking voorzien op de speelplaats van de naburige school en dit voor de duur van het congres (9 tot 18u) (De ganse omgeving is betalend parkeren en beperkt in duur, tussen 11u en 19u, ook de parking van CC Scharpoord is blauwezone)
Voor de receptie en het Hamdinner, 45€ pp, gaat, wie zich ingeschreven heeft, naar restaurant “Point de Vue” op de Zeedijk 386 in Duinbergen. Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier terug te zenden voor 10 april 2013 naar:

ONZ
Congres 2013
‘t Walletje 50C
8300 Knokke-Heist

of via de website van ONZ en mits betaling van het verschuldigde bedrag op rekening nummer BE09 0011 9604 4857 van ONZ te Knokke-Heist, met de vermelding van zijn roepteken en het aantal personen, eveneens voor 10 april 2013.

Wie het wenst kan een kamer reserveren in hotel Bel-Air voor 40€ pp in dubbel of 50€ singel, dit voor zowel vrijdag- als zaterdagavond. (prijs enkel gegarandeerd door voorinschrijving op de website of met voorinschrijving per post.).


Op vrijdagavond 3 mei om 20u verwelkomen wij u in het clublokaal, ’t Walletje 50c op de industriezone van Westkapelle aan de Kalvekeetdijk.