UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

Wekelijks DX Bulletin van Bjorn ON9CFG

Vanaf nu kan je inschrijven voor het wekelijkse DX Bulletin van Bjorn ON9CFG. De nieuwsbrief wordt naar je persoonlijk mailadres gestuurd. De DX-ers zullen zeker al vertrouwd zijn met dit wekelijkse DX Bulletin dat een schat aan informatie bevat en ook beschikbaar is op de website van DX World.
Maar we willen dit kanaal ook gebruiken om andere informatie te verspreiden. Je kan ook inschrijven voor UBA nieuws (e)CQ-QSO en nieuws over B-EARS. Indien er andere UBA-commissies van dit medium wensen gebruik te maken, dan willen we dit graag ondersteunen.

Laat ons echter beginnen met het begin. De eerste bulletins zullen er misschien nog niet zo mooi uitzien als andere gelijkaardige uitgaves, maar dat zal evolueren. Ieder begin is moeilijk. Wat telt is de inhoud.

Logo DX World - Weekly Bulletin

Hoe moet ik mij abonneren?

Dat is zeer eenvoudig. Eerst en vooral moet je ingelogd zijn op de UBA-site. Ga naar "Mijn account". Klik op "Bewerken".
Vlak daaronder verschijnt het tabblad "My Newsletters". Je kan abonneren op één, twee of drie nieuwsbrieven. Je moet gewoon de gewenste nieuwsbrief aanvinken.

Voorlopig zal je het DX Bulletin wekelijks kunnen ontvangen. Indien er belangrijk nieuws is, zal gebruik worden gemaakt van de andere nieuwsbrieven.

Veel leesgenot!