UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

OO21WCC

Doel
Het doel van de award is aandacht vestigen op het UCI Wereldkampioenschap Wielrennen van 2021, waarvan de aankomst in Leuven ligt. RCL is op geen enkele wijze verbonden met het UCI.

Deelname
De OO21WCC award wordt uitgereikt door RadioClub Leuven “Antenne” (RCL) en is beschikbaar voor alle radioamateurs met een geldige licentie.

Periode
Enkel contacten tussen 1 september 2021 00:00 CET en 30 september 2021 24:00 CET tellen mee voor de award. Contacten via een repeater zijn niet geldig

Frequenties en modes
Er is geen restricties qua band maar alle contacten dienen te verlopen volgens het bandplan van de IARU.
Voor de mode zijn er 3 categorieën: CW, SSB en digitaal.
Per combinatie band/mode worden er slechts 1x punten toegekend.

Punten
Punten voor de award worden verkregen door contacten met het award-station (OO21WCC).
Contacten in CW/SSB/DIGE (excl FT8) tellen voor 5 punten voor Europese stations, voor 10 punten voor stations buiten Europa.
Contacten in FT8, VHF en UHF tellen voor 3 punten.
Tijdens de dagen van het kampioenschap (24-26/9/2021) zal het clubstation in de buurt van het parcours staan en /P uitzenden. Die dagen tellen verbindingen met OO21WCC/P voor 25 punten.

Award
De OO21WCC-award bestaat uit volgende diploma’s:
- OO21WCC brons (25 punten)
- OO21WCC zilver (50 punten)
- OO21WCC goud (100 punten)
- OO21WCC platina (150 punten)
De award is enkel elektronisch verkrijgbaar.

Contact
Alle informatie over deze award vindt u op QRZ.com of de clubwebsite (www.radioclubleuven.be). Alle vragen of opmerkingen i.v.m. deze award kunnen worden gestuurd naar webmaster [at] radioclubleuven [dot] be. Alle klachten worden binnen de 30 dagen behandeld door het bestuur van RCL. De beslissing van het bestuur is definitief.

Aanvraag
De award kan aangevragd worden door een uittreksel van uw log (call, date, time, frequency, mode)te emailen naar OO21WCC [at] telenet [dot] be.