UBAKoninklijke Unie van de Belgische Zendamateurs vzw

slideshow 1

Photo: Couloir

BIPT facturen 2023

Het BIPT vraagt om het volgende mee te delen:

Alle facturen voor 2023 zijn verstuurd door onze dienst boekhouding. Alle betalingen dienen ontvangen te worden vóór 1 februari 2023. Aangezien het enkele dagen duurt om de betalingen te registreren zullen wij alle niet betaalde vergunningen schrappen op 3 februari 2023. Iemand die nadien zich alsnog wil in orde stellen zal een dossierrecht moeten betalen bovenop het jaarlijks recht. Dit houdt concreet in dat de factuur verdubbelt.
Het is belangrijk de uiterste betalingsdatum te respecteren, dit om extra kosten te vermijden. Het informaticasysteem laat niet toe om hierop uitzonderingen te maken.

Wie binnen een week nog geen factuur ontvangen heeft (per post of e-mail) neemt best tijdig (= ruim voor de deadline van 1 februari) contact op met het BIPT, bij voorkeur telefonisch: 02 226 88 88 en kies dan voor de dienst radioamateurs in het menu. Per e-mail kan ook (ram [at] bipt [dot] be), maar houd er rekening mee dat het BIPT bij het begin van het jaar veel e-mails ontvangt. Indien je na enkele dagen geen antwoord ontvangt op je e-mail is het aan te raden om alsnog te bellen.

Men zegge het voort!