UBAUnion royale belge des amateurs-émetteurs a.s.b.l.

slideshow 1

Photo: Couloir

DX-Adventure

Date Until: 
15/05/2022
JW0XDX-Adventure team is een gezamenlijke inspanning van Max-ON5UR en Erik-ON4ANN, en bestaat uit 15 zeer enthousiaste mensen met allen ervaring in het deelnemen of organiseren van een DX-peditie.

Het eerste project is dan ook meteen ambitieus:
JW0X, 19-26 april 2022, in de Arctische archipel van Svalbard 78 ° N-20 ° E. De opzet is om actief te zijn met 5 stations op alle HF-banden in verschillende modi (CW, SSB, RTTY, FT8-FT4). Daarnaast hebben we de ambitie om met JW0X als eerste EU026 te activeren op QO-100.

Drie teamleden gaan de uitdaging aan om met een sneeuwscooter helemaal naar Kapp Linné te rijden, ongeveer 100 km oostwaarts naar de hoofdcabine in Longyearbyen.
Dit is de enige plaats binnen reisafstand die een "zicht" op de QO-100-satelliet mogelijk maakt. Daarbovenop bevindt het zich ook aan de rand van de satellietvoetafdruk - van een uitdaging gesproken ...

Sponsoring.

Iedere bijdrage is welkom en geapprecieerd maar bij een donatie van minimaal 25 Euro maak je kans op  één van de 10 JW0X vlaggen. Bij een donatie van 50 Euro ontvang je een prachtige JW0X sjaal (17 x 125 cm), een leuk souvenir dat niet mag ontbreken in de shack. Een lijst van alle geregistreerde sponsors is te vinden op de JW0X Sponsorpagina, evenals alle praktische informatie over hoe u kunt bijdragen.

 

You hear our signals we feel the pile-up.